KONO PİZZA Bayilik



Bayilik Şartları:
Kono Pizza 2004 yılında Italya da ödüllü Master şef aşçı Etoile institu aşçılık okulunun kurucusu Boscolo tarafından kurulmuştur. Önce Italya da sonra 22 yi aşkın ülkede çok başarılı bir büyüme yakalayan Kono Pizza; Türkiye de bölge ve il bazında Distribütörlükler ve Bayilikler vererek büyümek istiyor. Tek kişilik külah şeklindeki pizza ve tatlıları, lezzetinin yanında çok dikkat çekmektedir. Yürürken bile rahatça yenebilen pizzalar özellikle gençler arasında, tatlıları ise her yaşta ilgi görmektedir. Kono pizza cafe formati ek urunlerle birlikte harika ve kar marjı yüksek bir konsepttir. Ayrıca Kono Pizza şubeleri,Kiosk,Corner seçenekleri mevcut. • Ürün / Hizmet Kapsamı: Fastfood mağaza,kiosk,corner,kafe • Kuruluş Yılı : 2004 • Toplam Çalışan Sayısı: 700 • Merkez Ülke: italya • Toplam Şube Sayısı : 130 • Merkeze Ait Şube Sayısı : 0 • Franchise / Bayi Şube Sayısı : 0 • Son 1 yılda Açılan Şube Sayısı : 1 • Hedeflenen Şube Sayısı : 20 • Gerekli İş Yeri Özellikleri : Kono Pizza üç çeşit lokasyonda bayilik veriyor. Bunlardan ilki alışveriş merkezleri; minimum 40 metrekare dükkân,minimum 8 m2 kiosk, üçüncü lokasyon olan ana caddelerde ise yine minimum 60 metrekare dükkanlar, teras veya bahçe aranıyor. • Girişimcide Aranan Özellikler : İşletmeci olarak ideal adayımız; girişimci, yüksek müşteri memnuniyetini hedefleyen, yatırımcı ve işletmeci olabilmek için gerekli mali kaynaklara sahip kişilerdir. -Zamanının büyük bölümünü işine ayırabilecek ve işinin başında işine hakim bulunabilecek -Başarıyı hedefleyen, yeniliklere sıcak bakan, azimli, aktif ve enerjik -Franchising yatırım gücüne sahip -Yönetici niteliklere sahip adaylar tercih edilmektedir. • Bayilik / Franchise Görüşmelerinin İşleyiş Sırası : bayilik başvurusu ,adayın telefon yoluyla aranması,yer seçimi,sözleşme,kurulum ve eğitim

PAYLAŞ

AkıllıBayim

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder