ÇAYTAZE Bayilik


1-Kiosk kaç gün içerisinde hazırlanıyor? Karşılıklı sözleşme imzalandıktan ve kiosk bedelinin yarısı tahsil edildikten itibaren 15 gün içerisinde istenen bölgeye kurulum yapılmaktadır.
2-Kiosk yatırım bedeli için yapmamız gereken ödeme ne kadardır? Minimum 7,5 m2 olan kiosk için 70.000 TL + KDV alınmaktadır. Bu bedele Kiosk’un konulacağı yere nakliye bedeli, montaj, kurulum ve eğitim için gönderilen ekiplerin ulaşım ve konaklama bedeli dahildir.
3-Aylık sabit bir ödeme yapıyor muyuz? Aylık Royality bedellerimiz Kiosk için aylık 750 TL+KDV, Mağaza konsepti için 1.250 TL+KDV, Büfe Konsepti için 3.000 TL+KDV sözleşme süresince aylık olarak alınmaktadır.

4-Kiosk alanını biz mi belirliyoruz? Kiosk konulacak yerlere karşılıklı olarak karar veriyoruz.

5-Kiralama kim tarafından yapılmaktadır? Kiralama bizim tarafımızdan yapılmaktadır. Kiralama yapılan yerin kira sözleşmesi şeffaflık politikamız gereği yatırımcı ile paylaşılmaktadır.

6-Personel kıyafet ve eğitim desteği veriyor musunuz? İlk kurulumda, tüm personel kıyafetleri ve eğitim yatırımcımıza ücretsiz olarak sunulmaktadır.

7-Kiosk açılış desteği veriyor musunuz? Kiosk açılış desteği olarak; yatırımcımıza 250 adet cam bardak, 250 adet porselen tabak, 250 adet çay kaşığı, 5 kg çay, 5 kg sargılı şeker ücretsiz olarak verilmektedir.

8-Ürün tedariği nasıl yapılıyor? Baskılı ürünler tarafımızdan temin edilmektedir. (Sıcak içecekler ve Sarf Malzeme). Soğuk içecek temini istenildiğinde sizler tarafından temin edilebilir.

İletişim:Esentepe Mh. Esenkent Sitesi 
İvazpaşa Sokak B2 Blok No:4/C Nilüfer/BURSA

Tel: 0(535) 558 67 09

info@caytaze.com.tr
www.caytaze.com.tr
PAYLAŞ

AkıllıBayim

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder